Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Cannes lányai és ruhái

És most jöjjön egy kis ruha-szemle, a legszebb megjelenés, avagy a legsikkesebb look, amit orosz leányainktól láthattunk Cannes-ban.

Milla Jovovich szebb, mint valaha. Valentino Couture hattyújaként libbent törékenyen és kissé cserfesen a kamera elé (a fehér, szponzorokkal teletűzdelt háttér nem volt szerencsés a ruhájához). Igaz, a haja kissé kócosnak tűnik, de olyan szép, hogy ez csak még izgalmasabbá varázsolja:

Szemből és kellemesebb háttérrel látszik, hogy ez rafinált, fonott-kócosság, és igazán finoman kidolgozott ruha:

0 Tovább

Alíg-fürdőruhában a divat szelében: Irina és Natasha, sssszzzz....

Izzunk az aszfalton, azonnal ropogósra pirulhatunk az irodából kilépve, vagy oda be sem lépve. Lássuk miben feszítenek az orosz szupermodell csajok a bikini katalógusokban.

A bulvár legforróbb, és elmaradhatatlan témája, Irina Shayk (nincs olvasó, aki ne tudná, hogy kinek a csaja, ha mégsem, lájk nekünk a fészbukon) sportos formában (mint mindig) a Beach Bunny teste arca idén. Édes-cukros babaszínű-fodros fürdőrucik csokitesthez (Irina aztán tud pózolni):

0 Tovább

Irina, a fürdőruhák, a foci és a saslik

Ki volt az a gyönyörű lány, aki világszerte elbűvölt mindenkit az Intimissimi plakátjain? Vajon ki lesz Oroszország következő topmodelje? Megtudhatjuk, ha állandó nézőivé válunk az új sorozatnak, amelynek nem más, mint a plakátokról ismert, Irina Shayk lesz a házigazdája. 2oo4-ben tűnt fel az oroszországi nagyközönség előtt, akkor nyerte el a Miss Cseljabinszk címet. A most induló show-ban 15 lány érkezik Párizsba, hogy ott különböző szakmai kihívások és megpróbáltatások után maradjon közülük egy, aki elnyeri a megtisztelő topmodel címet. A válogatást, a lányok kegyetlen értékelését a már befutott Irina Shayk végzi el. Itt látható az első epizód.

1 Tovább

Oroszok

blogavatar

Oroszország, nagy ország. És milyen izgalmas! Levél: azoroszok [kukac] gmail.com

Utolsó kommentek