Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Cirkusz a Vörös téren

Moszkvában áll a bál, nem elég, hogy most választanak polgármestert, de a Vörös téren mindeközben tizenöt ország katonazenekara masírozik fel-alá.

Szembejött velem egy kép a Fészen, amin egy szimpatikus Saolin pap mosolyog kajánul a kamerába a Vörös Téren, és gondoltam, ennek fele sem tréfa, ezek szerint már nem csak Szibériát fenyegeti a kínai veszély (valójában még azt sem), de a képaláírásból kiderült, hogy a "Szpasszkaja Torony Katonazene Fesztivál" vendégei a saolinok. Azt mondjuk nem sikerült megfejtenem, hogy zenélnek is-e a saolinok, vagy hogy mióta katonák a szerzetesek, de ne legyünk kicsinyesek.

0 Tovább

Repülő Orosz Vitézek

Több beszámoló szerint is az Orosz Légierő Orosz Vitézek alakulatának bemutatója volt a kecskeméti repülőnap fő attrakciója. Most az is megtudhatja, mit tudnak a Vitézek, akinek volt annyi esze, hogy ne menjen ki a hétvégén napszúrást kapni egy repülőtérre.

0 Tovább

Urrááá...!

Mennyi vita a közösségi portálokon, hogy akkor most felszabadult-e Európa 1945. május 8-án, vagy sem. És hogy hogyan kell megemlékezni a győzelemről és hogyan nem... Én kérek elnézést és Boldog Győzelem Napját kívánok mindenkinek az alábbi vendégposzttal.

42 Tovább

Oroszok

blogavatar

Oroszország, nagy ország. És milyen izgalmas! Levél: azoroszok [kukac] gmail.com

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek