Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A könyv nemcsak olvasásra való

Bennem még él a szülői tiltás, mely szerint a könyvet nem szabad összefirkálni. Elena Panikanova - született 1975. Szentpétervár - úgy tűnik, már rég megszabadult ettől az intelemtől. A művésznő könyvlapokra fest és installációkat készít belőlük.

0 Tovább

Olga

Vladimir Tsesler elmúlt hatvan, kopasz, de van copfja és sárga cipőt hord. Fülbevalója is van, meg egy sudár fiatal felesége és egy hatéves fia, akit tavaly, minszki kiállításán ki is állított. Vannak, akik szerint ő a legjobb alkotása.

Végtelenül ötletes, fantáziadús, kreatív és jó humorú művész, akit a hétköznapi dolgok foglalkoztatnak és persze a haza. Budapesti kiállításának megnyitóján - amin a belorusz nagykövet beszélt - találkoztam vele, és kiderült, hogy a művész kedves, szerény ember, bevallottan munkamán.

0 Tovább

A MINDEN-MINDEN múzeuma

A művészet a népé.

Képzeljünk el egy vándorcirkuszt. Vagy inkább egy teherautót, amiben együtt utaznak műalkotások, kurátorok és művészek, keresztül-kasul Oroszországon. Egy varázsdobozt, amelybe bebújva kubista formákon, a sztálinista barokktól a népiesen át a szocialista realizmusig mindenfajta ihletésű alkotásnak helye van.

0 Tovább

Oroszok

blogavatar

Oroszország, nagy ország. És milyen izgalmas! Levél: azoroszok [kukac] gmail.com

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek