Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Alíg-fürdőruhában a divat szelében: Irina és Natasha, sssszzzz....

Izzunk az aszfalton, azonnal ropogósra pirulhatunk az irodából kilépve, vagy oda be sem lépve. Lássuk miben feszítenek az orosz szupermodell csajok a bikini katalógusokban.

A bulvár legforróbb, és elmaradhatatlan témája, Irina Shayk (nincs olvasó, aki ne tudná, hogy kinek a csaja, ha mégsem, lájk nekünk a fészbukon) sportos formában (mint mindig) a Beach Bunny teste arca idén. Édes-cukros babaszínű-fodros fürdőrucik csokitesthez (Irina aztán tud pózolni):

0 Tovább

Párizsi királylányok á la russe

A francia főváros orosz divatsalátája új szereplővel gazdagodott, a dél-orosz krasznodari születésű Anasztaszia Romancova bájos személyében. Násztya nemzetközi kapcsolatokat tanult a jogász-közgazdász szülők nyomására, majd a nemszeretem moszkvai külügyes szakmai gyakorlat után szerencséje vot: nővére segítéségével bejutott az Artefakt ügynökséghez, ahol a divathét körüli szervezői munkák után, beütött a nagy lehetőség.

1 Tovább

Sete-suta szépség a Miss Russia győztese

A hétvégén Moszkvában rendezték meg a Miss Russia 2013 szépségverseny döntőjét. A 18 éves győztes Elmira Abdrazakova nyereménye százezer dollár, egy autó és a nemzetközi szépségversenyeken való indulás joga. A több, mint kétszázmillió forintra becsült koronáját (őszinte sajnálatára) vissza kellett adnia.

Elmira2

A szépségverseny válogatói már hónapokkal ezelőtt megkezdődtek. Az esélyegyenlőség jegyében a casting stáb egész Oroszországot végigturnézta, rengeteg vidéki audenciát is tartva. Valószínűleg ez is hozzájárult ahhoz, hogy a méltán ismeretlen (bár több, mint százezer lelket számláló) Mezsdurecsenszk városából származó Elmira Abdrazakova is a versenyen lehetett. Az ötven legszebbnek ítélt lány két hónapja gyakorolt a versenyre Moszkvában.

4 Tovább

Az első orosz Playboy-címlaplány

Az 1963-as születésű Natalja Nyegoda színészetet tanult a moszkvai Művész Színház stúdiójában Oleg Jefremovtól. Ahogy végzett 1986-ban, össze is jött a tanár úr fiával, a szintén színész Mihaillal. Az Ifjúsági Színházban kapott állást, de nagyon nem szerette, kiscsirkéket és malacokat kellett alakítania gyerekelőadásokon, kollégái hisztis, beképzelt nőszemélynek írták le akkoriban. Ezért is volt meglepő, hogy az elsőfilmes Vaszilij Pucsil miért rá osztotta az abszolút főszerepet, a címszerepet az 1988-as Kis Verában. Talán azért volt ilyen bátor a rendező, mert sem ő, sem senki más a forgatócsoportból nem gondolta, hogy a peresztrojka kultikus filmjét készítik, sokkal inkább egy rosszkedvű ifjúsági drámának fogta fel. De az is lehet, hogy látta Nyegoda előző (első) filmszerepét, a Holnap háború volt Zináját, aki rögtön az első jelenetben levetkőzik. Vagy az anyukája, aki rendező, protezsálta be. Ma már mindegy.

2 Tovább

Fogd a cipőt és Max - Kibardin!

Ki ez a lány? Ugye mindenki rögtön felismerte az isteni Kate-et. Kate Moss az a modell, aki bármit, értsd BÁRMIT el tud adni, mivel csupa luxus a csaj: természetesen áll rajta a Dior, a Chanel, és luxussá emeli a tömegcuccot, ld. Mango és Rimmel. Ezen a képen Kate Max Kibardin futurisztikus, kissé ribancos cipőjének ékköveként áll, és nehéz eldönteni, hogy a habokból éppen kilépett, a szerelemhez igazi női lábakat kapott sellőlányt látunk, vagy egy kevesek számára megfizethető luxusportékát, illetve unatkozó, ezért sok pezsgő után asztalon táncoló oligarchalányt.

Lássuk a cipellőket. Az előbbi futurisztikus, az idei Prada cipők szellemében készült, melyek vagányabb, motorosabb, lángoló kivitelben bejárták idén a hírességek lábait/világát. Nemhiába, Max Milánóban dolgozik több mint egy évtizede. Max cipője királylányosabb nemcsak azért, mert rózsaszín, és igazi üvegcipő hatású sarka van, de milliónyi kristálystrassz díszíti. Mellette a Prada kollekció egy darabja.

1 Tovább
«
123

Oroszok

blogavatar

Oroszország, nagy ország. És milyen izgalmas! Levél: azoroszok [kukac] gmail.com

Utolsó kommentek