Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A jövő orosz szupermodelljei

Mint a focisták. 20 és 25 között kiderül, hogy kiből lehet sztár, utána van 6-8 jó évük sütkérezni a dicsfényben, aztán celebpárjaikat cserélgethetik a következő 4-5 évtizedben. Mivel az elmúlt időszakban Natalja Vodjanova, Irina Sejk és társaik kikövezték az utat, bizton állítható, hogy a 2010-es években is lesz orosz szupermodell. Íme az 5 jelöltem, akikből szerintem befuthat az igazi sztár.

5. Irina Kulikova

Az 1991-es születésű lányt Liv Tyler szúrta ki magának egy moszkvai étteremben. A színésznőnek jó szeme van, Irinát 2007-ben már egy amerikai magazin (a V) beválogatta a top10-es listájára. Inkább kifutókon szerepel jól, kevésbé fotómodell - aztán lehet, hogy ez idővel változik.

6 Tovább

Gazdagok és szépek: hárman a divat világából

Lassan, de biztosan Oroszország divatnagyhatalom lesz. Erről leginkább azok a nők tehetnek, akik okosak, fiatalok, ráadásul szépek + kőgazdagok. Íme a három legfontosabb szereplő.

3. Natalja Vodjanova

Natasa általában egészen elől szokott szerepelni a szupermodellek listáin, megérdemelten. Ennek megfelelően szépen keres, Angliában, ahol él, a vagyon alapján az első háromszázban található. Az ő nevéhez kötik az áttörést, utána még jópár orosz lány került be a topmodellek közé, néhányan közülük már-már sztárnak számítanak (mondjuk Anne V áll ehhez a legközelebb). Februárban töltötte be a harmincat, Lord Justin Portman, arisztokrata és sakkbarát férje precízen időzítette a válást. Vodjanova addig sem búslakodik, neveli három gyermekét, működteti játszóterek építésében utazó alapítványát.

0 Tovább

Új csillag az égen

A hosszúlábú, magas arccsontjú, világosbőrű szláv lányokat mindig is szerette a nyugati divatszakma, sőt az első igazi, profi modellek Párizsban az orosz emigráns értelmiség nyelveket beszélő, különleges szépségű lányai voltak. A kétezres évek befutottjai közül Natalja Vodjanova viharos családi, szerelmi életével tele van a búlvársajtó, és okosan fehérnemű kollekciója után cipőtervezéssel, és jótékonykodással tölti az idejét. Szasa Pivovarova sikeres fotós férje oldalán New Yorkban igyekszik befutni képeivel, és első gyermekét hordha a szíve alatt, a permi Natalja Poly pedig serényen rója a kifutókat, a magánéletben pedig révbe ért: egy holland üzletember boldog feleségeként.

A mai topmodellek már befutott lányai mellett üstökösként tűnt fel az ukrajnai Kremjancsukban született Szasa Melnycsuk, aki csupán 19 éves, de ahogy az a divatszakmában lenni szokott, már a legrangosabb lapokban, bemutatókon pózolhatott. Új szelek fújnak, a kilencvenes évek születettjeié a világ, ők az a generáció, akik a széthullott Szovjetunió friss országaiban születtek, nőttek fel.

Szasa természetes bája beleillik a fenti sorba, Natalja Vodjanova angyalian ördögi tekintete, Pivovarova extravagáns dekadenciája és Natalja Poly visszafogott eleganciájához képest öntudatossággal vegyülő üde romantikájával mégis önálló, egyéni stílust képvisel már most. Előtte a világ, hiszen az Elle, Vogue, Haarper's Bazaar, Marie Claire, L'Oreal, stb után csak felfelé ívelhet a pálya egészen a csillagokig.

0 Tovább

Oroszok

blogavatar

Oroszország, nagy ország. És milyen izgalmas! Levél: azoroszok [kukac] gmail.com

Utolsó kommentek