Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vodka folyik a szamovárból - mesés orosz bál

....és ez nem költői túlzás, nem is reklámszöveg. Az idei Orosz Bálon tudniillik valóban vodka fog folyni a jégből faragott szamovárból! Többek között ilyen meglepetéssel várják március kilencedikén a vendégeket a legelegánsabb magyarországi orosz rendezvényen.

0 Tovább

Állami cenzúra, de csak a gyerekek érdekében!

A nyári uborkaszezon egyik legnagyobb botrányát kiváltó esemény Oroszországban a "gyerekek káros információktól való megóvása" fedőnevet viselő törvény elfogadása volt. A károsnak ítélt honlapok feketelistázása és törlése kapcsán azonban komoly politikai és szakmai aggályok merülnek fel. Az orosz Wikipedia például egynapos elsötétítéssel tiltakozott az internet cenzúrázására tett kísérlet ellen.

0 Tovább

Az Ilja Varlamov Budapesten járt!

Nyáron, egy alkalommal említést tettem az orosz turista meghatódottságáról azon, hogy Budapesten lehet… és tessék. Itt a bizonyíték. Egy fiatal - és rendkívül népszerű - orosz fotó-blogger, Ilja Varlamov budapesti látogatásáról harsog a blogger világ. Úgy értem, több írásban is megemlítik. A fiatalember majdnem negyven közzétett képe közül válogattam párat, és a látogató idegen kedves, bájos kommentjeihez hozzátettem sajátomat. Úgy néz ki, nem mindenben értünk egyet, de én is imádom Budapestet, és engem is meghat, hogy itt lehetek!

1 Tovább

Oroszok

blogavatar

Oroszország, nagy ország. És milyen izgalmas! Levél: azoroszok [kukac] gmail.com

Utolsó kommentek