Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miroszláva és a divat

A divatvilág legbájosabb alakja Miroszláva Duma: mindig őszinte a mosolya, és természetesen "pózol". Talán az is a titkainak egyike, hogy magassága (jóval) 16o cm alatt van, amit nagyon ügyesen használ, sőt kihasznál. Angyali arc, őzike szem, törékeny, kislányos alak. Nem, Miroszláva nem modell. Ő az, aki a másik oldalon mozgatja a szálakat, aki a kulisszák mögül és a nézőközönség soraiban figyeli és elemzi a divatvilág történéseit. Az orosz Haarper's Bazaar volt főszerkesztőjéről van szó, aki manapság szabadúszó újságíróként, divatkritikusként, és divattanácsadóként működik, egyéni stílusával a divatvilág egyik címszereplője, 'stílusikonja'.

0 Tovább

Playboy nyusziból divatszerkesztő - Fogj egy oligarchát és fuss!

Fogj egy oligarchát, és fuss! lehetne a címe Jelena Perminova új életének. A szibériai szépség tizenhét évesen drogdílerkedésbe keveredett, akkori, tizenöt évvel idősebb pasija őt használta fel kiskorúként diszkódrogok terítésére a helyi menő klubokban. Jelena édesapja akkor gondolt egyet, és írt az egyik Duma-képviselőnek, aki éppen akkoriban terjesztett elő egy enyhítést szorgalmazó igazságügyi javaslatot. Alexandr Lebegyev mellesleg az egyik legbefolyásosabb oligarcha, ex-KGBs, Oroszországban (Mihail Gorbacsovval) az ellenzéki Novaya Gazeta (ennek volt szerkesztője, riportere Anna Politkovszkaja) egyik tulajdonosa.

0 Tovább

Andrej (E)lénáról mesél... – Nő a szerep mögött

Elena elindított valamit, a film nemzetközi fogadtatása sorozatos elismerésben részesítette alkotóit a legkülönfélébb fesztiválokon Goa-tól Vancouver-en át Cannes-ig (Special Jury Prize). Zvjagincev pontosan egy éve 2011. január elején fejezte be a forgatást a Mosfilmmel. Elena hozzánk majdnem egy év elteltével érkezett meg, 2011. december 22-én volt a bemutatója. A film a mai orosz társadalom feszítő kérdésein, valamint a bűn és bűnhődés dialektikáján túl, erőteljesen épít a nőiség, az asszony problematikájára. Az orosz nő, mint áldozatkész, gondoskodó anya, illetve a férfi-női kapcsolatokban alárendelt szerepköre és a megváltozott körülményekhez való alkalmazkodás, a túlélés mestere örök téma a vásznon és azon kívül. A karaktert ezúttal újracsomagolva kaptuk: Elenát Jelena helyett, az észak-európai színvilágot és kompozíciót idéző újorosz filmben, aminek főszereplőjét, Nagyezsda Markinát Európai Film Díjra jelöltek.


0 Tovább

Oroszok

blogavatar

Oroszország, nagy ország. És milyen izgalmas! Levél: azoroszok [kukac] gmail.com

Utolsó kommentek