Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Жерар Реневич Депардьё

Gerard Depardieu a múlt héten orosz állampolgárságot kapott. (Új, orosz nevének magyar átírásával bajban vagyok. Ha követem az alapszabályt, Zserar Renevics Gyepargyö, ez elég hülyén néz ki, a Gerard Renevics Depardieu pedig félmegoldásnak tűnik. Javaslatokat kérünk kommentben.)

12 Tovább

Orosz színészek - a 2000-es évek 12 alfahíme

"Ha orosz nő lennék, tuti leszbikus lennék, mert olyan rondák ott a férfiak." Ezt mondta Karl Lagerfeld divattervező, aki maga sem egy matyóhímzés, de ettől még akár igaza is lehetne. A múlt héten a legszebb orosz színésznők közül válogattunk, most jöjjenek a férfiak, hogy a Lagerfeld-tézist cáfoljuk.

12. Danyila Kozlovszkij

Az 1985-ös születésű Kozlovszkij ugyan gyerekszínészként már egészen korán bekerül a tévések világába, de szülei döntése nyomán tengerészeti kadétiskolát végez, és csak ezután tanulhat (moszkvai létére!) a szenpétervári színházi akadémián. Így aztán nem meglepő, hogy háborús filmekben lett népszerű: a Mi a jövőből jöttünk (2008) háborús időutazósdiban, az Öt menyasszony (2011) leszerelő katonás vígjátékban, és az Akunyin regénye alapján készült Spion (2012) 1941-es kémfilmben is főszerepet játszott. A pétervári Európa Színház tagja, a Lear királyt bemutatva Magyarországon, a Nemzetiben is járt. Hangszeren is játszik, szaxofonozik.

0 Tovább

A 2000-es évek legszebb orosz színésznői

Az orosz filmgyártás nagy felfutását éljük az utóbbi években, a többmilliós piac sokakat vonz, tévésorozatok és játékfilmek százai készülnek. Ennek megfelelően mérhetetlen mennyiségű sztárt futtatnak a producerek: a bulvárlapok, a férfimagazinok, vagy a sztárok korcsolyázását, táncolását, főzését, gusztustalankodásait versenyeztető tévéműsorok nem szenvednek hiányban jelentkezőkből. Rendszerváltás utáni orosz film szinte kizárólag csak fesztiválokon látható Magyarországon, ezért az orosz nyelvű világ sztárjai teljesen ismeretlenek itt. Bár ettől nem ők lesznek szegényebbek. Részben ezt igyekszem most bizonyítani.

Másrészt, miközben tudjuk, hogy az igazán szép nők az utcán sétálnak (lásd: "ezeknél az utcán szebbeket látni"), ennek ellenére a hírességek között vadásszuk a szépséget. Keresgéltünk már sportolóknál, modelleknél, szépségkirálynőknél, most a színésznők jönnek.

1 Tovább

Oroszok

blogavatar

Oroszország, nagy ország. És milyen izgalmas! Levél: azoroszok [kukac] gmail.com

Utolsó kommentek