Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az Ilja Varlamov Budapesten járt!

Nyáron, egy alkalommal említést tettem az orosz turista meghatódottságáról azon, hogy Budapesten lehet… és tessék. Itt a bizonyíték. Egy fiatal - és rendkívül népszerű - orosz fotó-blogger, Ilja Varlamov budapesti látogatásáról harsog a blogger világ. Úgy értem, több írásban is megemlítik. A fiatalember majdnem negyven közzétett képe közül válogattam párat, és a látogató idegen kedves, bájos kommentjeihez hozzátettem sajátomat. Úgy néz ki, nem mindenben értünk egyet, de én is imádom Budapestet, és engem is meghat, hogy itt lehetek!

1 Tovább

A méret a lényeg?

A legnagyobb orosz város a közhiedelemmel ellentétben nem Moszkva. Legalábbis területe alapján nem. Elsőre talán hajmeresztőnek tűnik, de a Zapoljarnij nevű települést az Északi-sarkkörön túl, a Kola-félszigeten, Murmanszktól még 103 km-re északnyugatra találjuk.

1 Tovább

Olvasói levél

Nemrég megkaptuk első igazi olvasói levelünket (mi, az Orosz ok) egyenesen Moszkvából! Egy 36 éves magyar fiatalembertől, aki az ottani Kempinski Hotel cukrászdájában dolgozik. Igazán szerencsés, gondoltam, de mégis hogy került oda? Számtalan sztorit ismerek arról, hogy orosz feleségek Budapesten, de miért megy egy magyar férfi Moszkvába dolgozni? Hát nem tudja, merre van a nyugat? Megkérdeztem őt magát, Szabó Atillát (így írja a nevét).

0 Tovább
12
»

Oroszok

blogavatar

Oroszország, nagy ország. És milyen izgalmas! Levél: azoroszok [kukac] gmail.com

Utolsó kommentek