Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Putyin a húspiacon

Putyin válásának híre nem csak a javíthatatlan romantikusok torkát szorongatja, nem csak a tinilányok szívét dobogtatja meg, hanem az internet névtelen művészeinek is friss alapanyagot jelentett. Íme a legjobbak:

0 Tovább

Putyin egy szivárvány

Holland melegjogi aktivisták Putyin-ellenes kampánya új mémet indított el a neten. A koncepció pofonegyszerű, ha nem értesz egyet az új orosz melegjogi törvényekkel, varázsolj egy szivárványt a kedvenc Putyin-képedre. Az eredmény szemet gyönyörködtető.

Az orosz melegeknek hagyományosan hányattatott a sorsa. A kommunizmus alatt büntetőjogi kategória volt a homoszexualitás, és a rendszerváltás nem csak a dekriminalizációt, de az ortodox egyház erősödését is magával hozta. Az orosz társadalom egyáltalán nem toleráns, közvéleménykutatási adatok szerint az emberek kétharmada egyetért azzal, hogy a homoszexualitás erkölcsileg rossz és elítélendő. Az ortodox homofób aktivisták számban alighanem túltesznek az orosz LGBT-mozgalom tagságán és rendszeresen sportot űznek a melegjogi rendezvények szétveréséből.

0 Tovább

Orosz meteormémek

Miután kicsit lehiggadtak a kedélyek a meteor becsapódását követően, elárasztották a világhálót az orosz meteormémek. Alábbi válogatásunk ebből ad ízelítőt.

1 Tovább

Oroszok

blogavatar

Oroszország, nagy ország. És milyen izgalmas! Levél: azoroszok [kukac] gmail.com

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek