Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Végtelen történet

Felejtsd el a gifet, itt a sokkal jobb, könnyebben készíthető, többet tudó coub.

Anton Gladkoborodov szolíd médiavállalkozásokban utazott évekig, az önmagát alternatív iskolának gondoló theoryandpractice.ru tudásbázist csiszolgatta, ám egyszercsak 2012-ben kitalálta, a barátaival-rokonaival ki is fejlesztette a coub-ot. Nem nehéz megjósolni, hogy hónapokon belül ezzel lesz tele minden közösségi oldal.

A recept egyszerű és működik: fogsz egy 10 másodperces részt bármilyen videóból, zenét teszel alá vagy meghagyod az eredeti hangját, végteleníted - és kész. Néhány példa után már lehet érteni, hogy miért fog erre mindenki rákattanni.

Bár az egésznek az első perctől angol a nyelve, hiszen videószerkesztőről van szó, nem érdemes leszűkíteni a piacot, eleinte természetesen orosz sztorikon gyakoroltak a szerkesztők.

Nyikita Mihalkov táncol (Az államtanácsos című filmből). Miután ez a videó megjelent az orosz állami tévében is, ez számít a coub.com igazi reklámfilmjének.

0 Tovább

Hogyan éld túl a válságot? - Sikeres orosz kisvállalkozások

Három nem túl nagy, de sikeres vállalkozást mutatok be. Egészen kicsi kezdőtőkével indultak, mára tisztességes megélhetést biztosítanak a vállalkozónak és alkalmazottainak, és még fejlődési potenciális van bennük. További közös pont bennük, hogy mind a három 2008 után vágott bele az üzletbe. Bár az elmúlt években Oroszországba is befutott a startup-őrület, a most bemutatott bizniszek kockázati tőkések nélkül is boldogulnak; ugyanakkor senki nem csodálkozik, ha őket mutogatják startup-konferenciákon mint követendő példák.

1. Sajtfarm - Jay's Organic Cheese Farm

4 Tovább

Oroszok

blogavatar

Oroszország, nagy ország. És milyen izgalmas! Levél: azoroszok [kukac] gmail.com

Utolsó kommentek