Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Alíg-fürdőruhában a divat szelében: Irina és Natasha, sssszzzz....

Izzunk az aszfalton, azonnal ropogósra pirulhatunk az irodából kilépve, vagy oda be sem lépve. Lássuk miben feszítenek az orosz szupermodell csajok a bikini katalógusokban.

A bulvár legforróbb, és elmaradhatatlan témája, Irina Shayk (nincs olvasó, aki ne tudná, hogy kinek a csaja, ha mégsem, lájk nekünk a fészbukon) sportos formában (mint mindig) a Beach Bunny teste arca idén. Édes-cukros babaszínű-fodros fürdőrucik csokitesthez (Irina aztán tud pózolni):

0 Tovább

A "Vörös Dior"

Az élet gyakran bebizonyítja, hogy igaz a kínai tanmese, mely szerint amit ma tragédiának élünk meg, azt lehet, hogy holnap már adománynak látjuk. Effélét éltem meg hétvégén, amikor egész délután a számítógép előtt ülve, orosz muffokat keresve a világhálón azt gondoltam, hogy azért ez mégiscsak túlzás. Ma mégis hálás vagyok a feladatért, ami elvezetett egy édes, idős orosz úrhoz, egy igazi különchöz, Szláva Zájcevhez.

3 Tovább

Disneytől Medvegyev feleségéig: Alexander Tyerehov költeményei

Alexander Tyerehov (Terekhov) divattervező, még csak 3o éves, és számos üzlete van szerte Oroszországban, és Milánóban is jelen van. A Moszkvai Divat és Design Intézet után egyenesen repült Párizsba, ahol az Yves Saint Laurent divatháznak dolgozott. 2oo6-ban bekerült a top 1o 'Nemzetközi Textil' tervezők közé, és teljes mértékben jelen van az orosz celebek közt.

Szása sikeres fiú:legutóbb Medvegyev felesége viselte ruháját, amit a megmondó-ember, egyébként ugyancsak Tyerehov tisztelője, és lelkes ügyfele, Kszenyija Szobcsak szerint igen szerencsétlenül választott az alakjához (és ezért alaposan lehúzta blogján).

0 Tovább

Párizsi királylányok á la russe

A francia főváros orosz divatsalátája új szereplővel gazdagodott, a dél-orosz krasznodari születésű Anasztaszia Romancova bájos személyében. Násztya nemzetközi kapcsolatokat tanult a jogász-közgazdász szülők nyomására, majd a nemszeretem moszkvai külügyes szakmai gyakorlat után szerencséje vot: nővére segítéségével bejutott az Artefakt ügynökséghez, ahol a divathét körüli szervezői munkák után, beütött a nagy lehetőség.

1 Tovább

Mira, Léna, és Kira - táska, ruhák és semmi jacht!

Mira, Lena és Kira - három lány a stílus világából, három meglepetéssel szolgált a tavaszi szezonra.

Az angyali arcú szupertehetséges Mira (aki nem modell) nem elégszik meg azzal, hogy újságot ír, szerkeszt (régen a Haarper's Bazaar-t, most saját lapját), illetve állandó szereplője a street fashion bejegyzéseknek. A mai szupergyors metropolitan életstílust élő hölgyeket szabadította meg Luis Vuitton: apró kis táskákat tervezett számukra a small is beautiful jegyében: és megdobta velük Mirát, Elin Klinget és Hanneli Mustaparta-t.

0 Tovább

Oroszok

blogavatar

Oroszország, nagy ország. És milyen izgalmas! Levél: azoroszok [kukac] gmail.com

Utolsó kommentek