Mira, Lena és Kira - három lány a stílus világából, három meglepetéssel szolgált a tavaszi szezonra.

Az angyali arcú szupertehetséges Mira (aki nem modell) nem elégszik meg azzal, hogy újságot ír, szerkeszt (régen a Haarper's Bazaar-t, most saját lapját), illetve állandó szereplője a street fashion bejegyzéseknek. A mai szupergyors metropolitan életstílust élő hölgyeket szabadította meg Luis Vuitton: apró kis táskákat tervezett számukra a small is beautiful jegyében: és megdobta velük Mirát, Elin Klinget és Hanneli Mustaparta-t.

Igazán friss, eperszagú kis videó készült hozzá, nézd meg a facebook-oldalunkon (szeress minket és megkapod)!

Mira barátnője, az oligarcha feleség (Lebegyev) Léna Perminova (cikk itt) ugyancsak érdekes dologgal dobta meg a világot: beszélt a New York Times-nak, és egy hosszú-hosszú interjút adott a Tatler orosz online-lapnak. Lena szabadon mesél arról, hogy Szása szószerint az asztalra csap: - Nem mész te sehova! - felkiáltással, ha túlzottnak érzi a sok divatheti látogatást (New York, London, Párizs kötelező, hááát, Milánó már nem fért bele). Viszonylag érdekes (?) megtudni hogy nem a 'helyi rózsadombi' méregdrága bevásárlóban szerzi be a heti élelmet, hanem bizony elmegy a mezei szupermarketbe, mert olcsóbb, illetve nincs jachtjuk sem. Azért a lakásuk felér egy jachttal:

Mira és Léna jó barátnők, gyakran mutatkoznak együtt:

Kira Plastinina új nyári-tavaszi kollekcióval örvendeztette meg a nagyérdeműt. A sikeres és szemtelenül fiatal tervező ezúttal erős, színekkel dolgozott, szinte a Bahamákon érzi magát az ember. Hatalmas trópusi minták, élénk, harapnivaló gyümölcsszínek nagy felületen, és a nyolcvanas éveket idéző, de szigorú, hivatalnoki szabásvonal.

Nekem leginkább az tetszik, ami Kirán volt a bemutatón: