Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Új orosz hely: Matrjoska

(Fotók: Rácz Anna)

Megnyílt a Matrjoska Bisztró; az Arbat és az Arany Kaviár által kifeszített pesti orosz gasztropiac közepén tátongó űr betöltője. Meghívtak minket, hogy teszteljük a helyet, naná, hogy elmentünk. Azt azért előre eldöntöttem, hogy bármi történik is, a mai poszt utolsó mondata az lesz: Az anyukám jobban főz.

0 Tovább

Az orosz konyha megújítása

Anatolij Komm, a 45 éves sztárszakács azt vette a fejébe, hogy kitalálja az új orosz konyhát és felteszi a világ gasztronómiai térképére.

0 Tovább

Nagyanyám gombázik és vodkázik! ...orosz

Orosz nagymamám szerint, nemzeti konyhájuk úgy alakult ki, hogy a rengeteg szegény ember mindent megfőzött, vagy nyersen megevett, amit talált. Szerencséjükre az országnak vannak tengerei, folyói, édes vizű tavai, amikben sokféle hal él, hegyei, erdői, ahol a bogyók, gombák nőnek és állatok legelnek. Szóval van lelőhely bőven. Természetesen nem feledkezhetünk el a kaviárról pezsgővel sem, de az nem szerves alkotóeleme a hagyományos orosz népi konyhának.

3 Tovább

Oroszok

blogavatar

Oroszország, nagy ország. És milyen izgalmas! Levél: azoroszok [kukac] gmail.com

Utolsó kommentek