Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Orosz tésztaféleségek

A permi körzetből származó Szergej Pahomov különös módon használja fel a száraztésztát: modelleket épít belőle.

Az alábbi képeken azt is láthatjuk, hogy a formabontó tésztafajták időnként a gyufánál is hálásabb alapanyagnak bizonyulnak.

Szergej hat éve kattant rá a tésztamodellezésre, amikor még egy PR ügynökségnél dolgozott. Megbízták, hogy készítsen egy tésztareklámot, akkor készültek az első makettek. Bár leleményét elutasították, az alkalmi munka hobbivá vált, s azóta már harminc különböző nehézségű tésztamodell született.

0 Tovább

A 2000-es évek legszebb orosz színésznői

Az orosz filmgyártás nagy felfutását éljük az utóbbi években, a többmilliós piac sokakat vonz, tévésorozatok és játékfilmek százai készülnek. Ennek megfelelően mérhetetlen mennyiségű sztárt futtatnak a producerek: a bulvárlapok, a férfimagazinok, vagy a sztárok korcsolyázását, táncolását, főzését, gusztustalankodásait versenyeztető tévéműsorok nem szenvednek hiányban jelentkezőkből. Rendszerváltás utáni orosz film szinte kizárólag csak fesztiválokon látható Magyarországon, ezért az orosz nyelvű világ sztárjai teljesen ismeretlenek itt. Bár ettől nem ők lesznek szegényebbek. Részben ezt igyekszem most bizonyítani.

Másrészt, miközben tudjuk, hogy az igazán szép nők az utcán sétálnak (lásd: "ezeknél az utcán szebbeket látni"), ennek ellenére a hírességek között vadásszuk a szépséget. Keresgéltünk már sportolóknál, modelleknél, szépségkirálynőknél, most a színésznők jönnek.

1 Tovább

A jövő orosz szupermodelljei

Mint a focisták. 20 és 25 között kiderül, hogy kiből lehet sztár, utána van 6-8 jó évük sütkérezni a dicsfényben, aztán celebpárjaikat cserélgethetik a következő 4-5 évtizedben. Mivel az elmúlt időszakban Natalja Vodjanova, Irina Sejk és társaik kikövezték az utat, bizton állítható, hogy a 2010-es években is lesz orosz szupermodell. Íme az 5 jelöltem, akikből szerintem befuthat az igazi sztár.

5. Irina Kulikova

Az 1991-es születésű lányt Liv Tyler szúrta ki magának egy moszkvai étteremben. A színésznőnek jó szeme van, Irinát 2007-ben már egy amerikai magazin (a V) beválogatta a top10-es listájára. Inkább kifutókon szerepel jól, kevésbé fotómodell - aztán lehet, hogy ez idővel változik.

6 Tovább

Az első orosz szépségkirálynő

Bármilyen furán hangzik, több első is van, és mindez az orosz történelem kacskaringóinak köszönhető.

0 Tovább

Gazdagok és szépek: hárman a divat világából

Lassan, de biztosan Oroszország divatnagyhatalom lesz. Erről leginkább azok a nők tehetnek, akik okosak, fiatalok, ráadásul szépek + kőgazdagok. Íme a három legfontosabb szereplő.

3. Natalja Vodjanova

Natasa általában egészen elől szokott szerepelni a szupermodellek listáin, megérdemelten. Ennek megfelelően szépen keres, Angliában, ahol él, a vagyon alapján az első háromszázban található. Az ő nevéhez kötik az áttörést, utána még jópár orosz lány került be a topmodellek közé, néhányan közülük már-már sztárnak számítanak (mondjuk Anne V áll ehhez a legközelebb). Februárban töltötte be a harmincat, Lord Justin Portman, arisztokrata és sakkbarát férje precízen időzítette a válást. Vodjanova addig sem búslakodik, neveli három gyermekét, működteti játszóterek építésében utazó alapítványát.

0 Tovább
«
12

Oroszok

blogavatar

Oroszország, nagy ország. És milyen izgalmas! Levél: azoroszok [kukac] gmail.com

Utolsó kommentek