Natasa szerelmes élettársába, az üzletember Antoine Arnault-ba, neveli három gyermekét, jótékonykodik, modellkedik, és frissiben előrukkolt egy egész estés mozifilmmel. A fim bemutatója november 29-én volt Oroszországban, amit rendes promóció előzött meg. Többek közt a Marie Claire címlapja filmbeli partnerével Johnathan Rhys Meyers-szel:

A filmet angol nyelven forgatták végül idomulva a főszereplőkhöz. Eredetileg franciául tervezték és Franciaországba helyezve az egész forgatást, a film alapjául szolgáló regény nyelvéhez igazodva. A regény a svájci Albert Cohen műve. A főcselekmény Genfben játszódik a második világháború előtt. Egy zsidó diplomata és egy arisztokrata férjes asszony szenvedélyes szerelme bontakozik ki a viharos időkben, a film többet céloz meg a szimpla szerelmi szálnál. A regény egyébként 1968-ban jelent meg, és elnyerte az Academie Francaise nagydíját.

A képen Natasa hangalámondja a filmet.

A forgatáson, Olaszországban.

Natasa tervbe vett további filmszerepeket, a pletykák szerint Woody Allennel is szívesen filmezne  (lehet, hogy kiüti Scarlett Johansont?).

"Azt gondolom, az orosz nő sajátja még mindig az áldozathozatal" válaszolta Natasa, arra a kérdésre, hogy milyen személyes kötődése volt az általa megformált alakhoz, Ariannához.

A film online megnézhető itt, igazi szilveszter előtti csemege.

Az évet az koronázta meg Natasa számára, hogy ráadásként megkapta az Év Nője (Woman of the Year) díjat Moszkvában

További érdekességekért, a sajtótájékoztatóért szeressen minket a facebookon!