Izzunk az aszfalton,  azonnal ropogósra pirulhatunk az irodából kilépve, vagy oda be sem lépve. Lássuk miben feszítenek az orosz szupermodell csajok a bikini katalógusokban.

A bulvár legforróbb, és elmaradhatatlan témája, Irina Shayk (nincs olvasó, aki ne tudná, hogy kinek a csaja, ha mégsem, lájk nekünk a fészbukon) sportos formában (mint mindig) a Beach Bunny  teste arca idén. Édes-cukros babaszínű-fodros fürdőrucik csokitesthez (Irina aztán tud pózolni):

Az együttműködésből fehérnemű kollekció is született (Lady Lace Collection néven, videóért katt a lájkra a fészen).

A törékeny Natasha Poly másfél hete jelentette  be az Instagrammon terhességét, előtte azért még pózolt egy párat, gyönyörű Twiggy-s képek is készültek róla:

Natasha Poly impozáns karriert futott be, többszörösen volt a Vogue Paris címlaplánya, és olyan cégek kampányarca, mint a Prada, Givenchy, Jil Sanders. Csinál ő kommerszebbet is, persze azt is magas színvonalon. Natasha a Juicy Couture tavaszi-nyári kollekcióját Isabeli Fontnanával és Candice Swanepoel-lel és ebben a nyolcvanas évek elejét idéző videóban táncol a legendás Blondie remixre: