És most jöjjön egy kis ruha-szemle, a legszebb megjelenés, avagy a legsikkesebb look, amit orosz leányainktól láthattunk Cannes-ban.

Milla Jovovich szebb, mint valaha. Valentino Couture hattyújaként libbent törékenyen és kissé cserfesen a kamera elé (a fehér, szponzorokkal teletűzdelt háttér nem volt szerencsés a ruhájához). Igaz, a haja kissé kócosnak tűnik, de olyan szép, hogy ez csak még izgalmasabbá varázsolja:

Szemből és kellemesebb háttérrel látszik, hogy ez rafinált, fonott-kócosság, és igazán finoman kidolgozott ruha:

Kedvencünk, Irina Shayk Eperkének öltözött, és ez is nagyon jól állt neki:Elie Saab ruhában az amfAR jótékonysági bálján:

Olga Szorokina (Olga Sorokina) igazi üzletasszony, családanya, pompásan néz ki, és nagyon ért a a pózoláshoz (modell), és a ruhatervezést műveli (IRFÉ Paris). Creme brulée-színű ruhában, hátra szorított hajjal:

Igaz, az állatmintás cipő kissé közönségesen hat:

Az egykori modell, és oligarcha-feleség Uljána (Ulyana Seergenko) valóban a csúcsok csúcsára tör: Anna Karenyina-i ruhájá egyenesen a Cannes-i bemutatóig röpítette a divat szele. Ditta von Teese Uljána Szergejenko (Ulyana Sergeyenko) gyönyörűséges, Anna Karenyinai ruhájában.

Uljána maga pikk-dámaként jelent meg (és szerencsésen választott háttért a fotósa):

Kicsit közelebbről szemlélve, pontosan hogyan is illesztette össze a lágy fekete selymet a reneszánsz vállakkal:

Bravo Uljána! Igazán sikkes!