Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Orosz muffok

Képösszeállításunk tárgya az a többnyire szőrméből készült 20-40 cm hosszú, csőszerű viselet, melynek két végébe be lehet dugni a kezet. Bár állítólag olasz találmány, tekintettel arra, hogy télen a kéz melegen tartására szolgál, pillanatok alatt meghonosodott Oroszországban. Anna Karenyinát el se lehetne képzelni a peronon muff nélkül. A XVII. századtól fogva hordták nők, férfiak egyaránt.

0 Tovább

Olga

Vladimir Tsesler elmúlt hatvan, kopasz, de van copfja és sárga cipőt hord. Fülbevalója is van, meg egy sudár fiatal felesége és egy hatéves fia, akit tavaly, minszki kiállításán ki is állított. Vannak, akik szerint ő a legjobb alkotása.

Végtelenül ötletes, fantáziadús, kreatív és jó humorú művész, akit a hétköznapi dolgok foglalkoztatnak és persze a haza. Budapesti kiállításának megnyitóján - amin a belorusz nagykövet beszélt - találkoztam vele, és kiderült, hogy a művész kedves, szerény ember, bevallottan munkamán.

0 Tovább

Az orosz főnök zuhanása

1999 júniusában találkoztam vele először. Azt mondta hallotta bérigényemet, s míg levegőt vett, én beelőztem és határozottan mondtam, minimum százhúsz ezer. Gyengéden mosolygott. Mosolyában azt éreztem, hogy rám hagyja. Húsz-harminc ezer forint neki igazán nem számított. Gazdag volt és nagyvonalú.

3 Tovább

Bloggerek a bálon: Misa és Gingerina találkozik Sorhajóhadnaggyal

Misával foglalt volt a szombat esténk. Tudtam, hogy érdemes lesz magamba döntenem a sok instantport, és szemcseppet, hogy összerántsam magam. Délután GeraszinaNyina látogatott meg minket egy kis csomaggal: borítékban belépők, és mellette két szép ruha: hogy legyen miből válogatni. Királylányként készülődtem, a tükör előtt illegetve magam kivörösödött szemekkel, halálsápadtan, orrot fújva. Szofi mondta ki végül, hogy mit kell viselni egy igazi bálban: mama, legyen kicsit csillogós, de csak egy kicsit. És ne legyen fekete.

Gingerina sebtiben készülődik:

A második pezsgő: finom volt. Igaz, még az első felénél tartottam, amikor Misa a második körös vörös pezsgős poharakat szorongatva meredt rám: Na?????

3 Tovább

Párizsi királylányok á la russe

A francia főváros orosz divatsalátája új szereplővel gazdagodott, a dél-orosz krasznodari születésű Anasztaszia Romancova bájos személyében. Násztya nemzetközi kapcsolatokat tanult a jogász-közgazdász szülők nyomására, majd a nemszeretem moszkvai külügyes szakmai gyakorlat után szerencséje vot: nővére segítéségével bejutott az Artefakt ügynökséghez, ahol a divathét körüli szervezői munkák után, beütött a nagy lehetőség.

1 Tovább

Oroszok

blogavatar

Oroszország, nagy ország. És milyen izgalmas! Levél: azoroszok [kukac] gmail.com

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek