Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Putyin az új Hitler

Az ukrán Belügyminisztérium pár napja kiadott egy nyilatkozatot melyben közli, hogy információi szerint ukrán egyenruhába öltözött orosz fegyveresek fogják megtámadni az orosz állásokat, ezzel ürügyet szolgálva Ukrajna megtámadására. Az ember pedig akaratlanul is belekapaszkodik a széke karfájába, eltöpreng vajon miért nincs fogalma sem, hogy hol van a lakásához legközelebbi óvóhely, szörnyűlködik Putyin cinizmusán és a történelem megismétlődésén.

Putyin az új Hitler, mondta ki szerdán végre Hillary Clinton, bár addigra keveseknek volt kétsége efelől. A Krím-félsziget mondvacsinált etnikai okokból történő annektálásával, a világbékét felelőtlenül veszélybe sodró Oroszország csak a Harmadik Birodaloméhoz mérhető hataloméhségről tesz tanúbizonyságot.

0 Tovább

Hokibiznisz orosz módra

Van egy ország, amelynek a vezetője rájött, hogy az országa lakosságát nem tartják össze eszmék. Sem a nemzeti érzés, sem a vallás, sem a egy politikai gondolat (jó, olyat nem is talált) nem akarja a népet a jó irányba terelni, bármerre is legyen az. Aztán ez a vezető a homlokára csapott: hát persze! Hogy ez eddig nem jutott eszembe! A sport! Az ország zászlaja alatt majd szépen együtt masíroznak a katonák sportolók, a nép közönséggé alakulva együtt fog szurkolni. Szervezzünk olimpiát! Hm, ez jó, de olimpia csak négyévente van, a télit is ideszámítva kétévente: mi legyen közben? A nagy embernek két ötlete is volt: próbáljuk ki mindenki a kedvenc sportját, és ha az nem jön be, jöjjön az a csapatsport, amiben jók vagyunk.

1 Tovább

Putyin a húspiacon

Putyin válásának híre nem csak a javíthatatlan romantikusok torkát szorongatja, nem csak a tinilányok szívét dobogtatja meg, hanem az internet névtelen művészeinek is friss alapanyagot jelentett. Íme a legjobbak:

0 Tovább

Putyin fele királysága

Tíz napja tudja a világ, hogy Vlagyimir Putyin az Oroszországi Föderáció elnöke elvált ember. Tíz napja röhögnek és sírnak a kínos bejelentés körülményein, tíz napja csámcsognak a válás okán, tíz napja latolgatják a lehetséges szeretők esélyeit. De belerokkan-e Putyin, és éhenhal-e Putyina? Megmondjuk mire kell számítani.

2 Tovább

Válnak Putyinék

Június 6-án este, az Esmeralda balett megtekintését követően feleségével együtt jelentette be Puytin válásukat egy interjúban. A házastársak szavai szerint közös döntés született.

0 Tovább

Oroszok

blogavatar

Oroszország, nagy ország. És milyen izgalmas! Levél: azoroszok [kukac] gmail.com

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek